Partner worden van VZC

Om bij VZC succesvol te worden als wedstrijdzwemmer heb je veel meer nodig dan alleen talent. Ambitie, doorzettingsvermogen, discipline en kunnen plannen zijn belangrijke kenmerken die onmisbaar zijn om een goede wedstrijdzwemmer te worden. Kenmerken die ook in de maatschappij belangrijk zijn om te slagen in school, werk en privé. Kenmerken die maken dat wedstrijdzwemmers het ook vaak goed doen op school en gewild zijn bij werkgevers tijdens of na hun actieve zwem carrière. 

Passen ambitie, doorzettingsvermogen en discipline ook bij jouw organisatie? Overweeg dan een partnership met VZC en draag bij aan de droom en ambitie van onze zwemmers. En wellicht zit jij dan op de tribune bij de Olympische zwemwedstrijden in 2032 in Brisbane om zwemmers te zien en aan te moedigen waar je zelf aan hun ontwikkeling hebt bijgedragen. Of werkt er straks een Olympische zwemmer bij jouw organisatie!

Ja, stuur mij de Partnership-menukaart

Partnerships zijn er in alle soorten en voor ieder budget. Vraag onze partnership-menukaart aan en we sturen je vrijblijvend een overzicht. Heb je vragen of eigen ideeën? Ook die kun je aangeven op bovenstaand formulier.